Over ons

Wie zijn wij? V&V Beheer is een jonge organisatie maar met een ruime ervaring op het gebied van vastgoed. V&V Beheer is tot stand gekomen door problemen die wij ondervonden in de markt. Transparantie, kortere lijnen en meedenken met de opdrachtgever zijn momenteel ver te zoeken. V&V Beheer hoopt hier een stukje meerwaarde te creëren door nadruk op deze punten te leggen.

Ons Team


foto van Chantal Mulder

Chantal Mulder

Administratie
Leon Kersten

Leon Kersten is financieel planner. Kersten studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en trad daarna in dienst bij de Robeco Groep Rotterdam waar hij werd opgeleid tot senior financieel adviseur op de afdeling Hypotheken. Hij vervolgde zijn carrière als beleggingsadviseur en accountmanager private banking bij de Rabobank voor vermogende particulieren en directeur grootaandeelhouders.

Kersten is toegelaten tot het register van de Federatie Financieel Planners, dat is opgericht om de kwaliteit van financieel planners inzichtelijk te maken.

Sinds 2005 gevestigd als zelfstandig financieel planner. In 2008 medeoprichter van onafhankelijk, klantgericht financieel planbureau Fincq te Roermond. Ook is hij samen met een partner actief als belegger in vastgoed. Daarnaast is hij oprichter en bestuurslid van het Nederland Hypotheek Fonds.

Het Nederlands Hypotheek Fonds bied investeerders een zeker en goed rendement. Door het verstrekken van zakelijke hypotheken aan ondernemers en vastgoedinvesteerders.

Alexander van Dinter

Na diverse stages begon Alexander tijdens zijn studie People and Business Management met werken bij Van Dinter Advocaten. Iets wat als een tijdelijk stage bedoeld was groeide uiteindelijk door naar 6 jaar werkervaring bij Van Dinter Advocaten.

Tijdens zijn studie aan de Universiteit van Maastricht ontwikkelde Alexander een passie voor het vastgoed. In het begin voornamelijk verhuur en beheer van diverse vastgoed objecten, later als directeur van De Burght Consultancy B.V. met meerdere vastgoed objecten in Maastricht die zich voornamelijk richten op studentenhuisvesting.

In V&V Beheer ziet Alexander een nieuwe uitdaging liggen om zijn ervaring en werkwijze op het gebied van vastgoed in te zetten en toegevoegde waarde te creëren.

Melchior van Haren

Na zijn opleiding bij In-Holland ging Melchior aan de slag als commercieel manager bij de Nationale Sportstichting Topsupport. Hij is verantwoordelijk geweest voor de sponsorwerving waarmee jong topsporttalent kon worden begeleid door voormalige olympische- en/of wereldkampioenen. Deze sportstichting is na een aantal jaren overgegaan in het topsportbeleid van het NOC*NSF.

Hierna heeft Melchior de draad opgepakt in een net gestart familie bedrijf dat vochtige doekjes maakte voor de Nederlandse markt. Dit bedrijf is onder zijn leiding uitgegroeid van 13 medewerkers tot boven de 50 en levert nog steeds supermarkten in binnen en buitenland. Tijdens deze jaren heeft Melchior onder andere een private label opleiding aan de Nijenrode Business University gevolgd.

Via zijn familie is Melchior in het vastgoed terechtgekomen. Diverse objecten in het commercieel vastgoed in de omgeving van Venray vallen onder zijn beheer. Hij is van mening dat werkwijzen binnen het vastgoed veel transparanter moeten en kunnen zijn.

Als voormalig lid van de Rotary Club beschikt Melchior over een uitgebreid netwerk.

Arjen Baetsen

Arjen Baetsen begon na afronding van de HEAO zijn carrière als assistent accountant in het controleteam van de A∓A groep. In 1998 koos hij voor het zelfstandig ondernemerschap. Hij nam een groothandel in muziekinstrumenten over die hij verder uitbouwde tot een internationaal opererende onderneming. Daarnaast vervulde hij diverse bestuursfuncties.

In 2013 werd de muziekgroothandel verkocht en keerde Baetsen terug naar de accountancy. Sindsdien begeleidt hij klanten/ondernemers op financieel, strategisch en organisatorisch niveau bij ABACC accountants & adviseurs. Hier biedt hij met zijn ondernemerservaring veel toegevoegde waarde. Abacc accountants zal onder het toezicht van Arjen het financieel beheer van V&V uitvoeren.

Hij vervult voor ABACC ook interim klussen op het gebied van business development en het begeleiden van reorganisaties en bedrijfsbeëindigingen. Hiervoor volgt Arjen een studie tot fiscaal jurist aan de Nijenrode business university.

Tom Philips

Tom Philips sinds 2012 zelfstandig werkzaam onder de naam Tom Philips Vastgoedkeuring. Ben gevestigd in de gemeente Echt-Susteren. Ik ben bouwkundige, specifiek gericht op kwaliteit in de bouw. De schil van een gebouw is mijn vakgebied.
Met mijn 45 jaar voel ik me nog jonger dan ik ben. Ben getrouwd en heb een dochter.

"De kwaliteit van een gebouw zit in details, helaas zijn niet alle details kwaliteit"